Wij leren je binnen
1 dag je theorie!

Automaat rijlessen Nijmegen en Arnhem

Automaat rijlessen

Wil je graag je rijbewijs halen maar heb je moeite met schakelen? Niets is zo vervelend als je het schakelen maar niet onder de knie krijgt. Je bent zeker niet de enige. Het voordeel van een automaat is dat je minder handelingen hebt en daardoor meer tijd hebt om op het verkeer te concentrereren. Wil jij graag afrijden in een automaat? Dat is mogelijk, bij ons kan je je automaat rijbewijs behalen. SnelGeslaagd biedt automaat rijlessen in omgeving Nijmegen en Arnhem aan.

 

Rijschool automaat

Onze ervaren instructeurs zorgen er voor dat jij op een ontspannen manier leert autorijden in een automaat door middel van een geduldige en persoonsgerichte begeleiding. Op deze manier krijg jij de auto geheel onder controle. Onze automaat rijlessen zijn stapsgewijs opgebouwd zodat je duidelijk weet waar je aan toe bent. Maar ook wat je nog moet leren.

Wanneer je automaat rijlessen hebt gevolgd kan je de lessen afronden met een automaat rijexamen. Belangrijk om te weten is dat wanneer je in een automaat auto je examen aflegt, er niet in een schakelauto gereden mag worden. Hiervoor moet je een examen in een schakel auto afleggen. Met een schakel rijbewijs mag je ook in een automaat auto rijden.

Automaat rijbewijs

Wil je meer informatie over de automaat rijlessen of het automaat rijbewijs? Neem vrijblijvend contact op of meld je aan voor een proefles bij SnelGeslaagd. Voor de verschillende pakketten en mogelijkheden van automaat rijlessen kan je telefonisch contact opnemen.

Één rijles bij SnelGeslaagd duurt 60 minuten!

Wil je starten met het nemen van automaat rijlessen? Meld je dan direct aan voor een proefrijles!

Direct aanmelden

 • 10 lessen automaat:
  10 rijlessen automaat voor €490,-
 • 10 lessen + examen automaat:
  10 rijlessen + praktijkexamen automaat voor €750,-
 • 20 lessen + examen automaat:
  20 rijlessen + praktijkexamen automaat voor €1.220,-
 • 30 lessen + examen automaat:
  30 rijlessen + praktijkexamen automaat voor €1.670,-
 • 40 lessen + examen automaat:
  40 rijlessen + praktijkexamen automaat voor €2.100,-
 • 30 lessen + examen automaat – XL pakket:
  30 lessen + examen automaat + tussentijdse toets + herexamen + gratis les voor €1.930,-
 • Losse rijles automaat
  Losse rijles automaat voor €50,-
 • Intake rijles automaat
 • Intake rijles automaat voor €45,-

Automaat examen

Het CBR is de instantie die het praktijkexamen in een automaat afneemt. Je mag pas afrijden als je je theorie-examen gehaald hebt en een geldig theorie-certificaat hebt. Deze moet je, samen met een geldige legitimatie, een zelfreflectieformulier en de officiële uitnodiging voor je praktijkexamen meenemen.

Het praktijkexamen duurt in totaal ongeveer 55 minuten. De examinator van het CBR stelt je enkele vragen waarna de rit begint. Je rijdt zelfstandig naar een bepaalde bestemming waarbij de examinator let op onder andere je beheersing van de auto, je kijkgedrag, inhaalgedrag, in- en uitvoegen en je moet een aantal bijzondere verrichtingen uitvoeren. Direct na afloop krijg je te horen of je geslaagd bent.

SnelGeslaagd.com bereidt je optimaal voor op het praktijkexamen in een automaat. Afrijden gebeurt pas als jij daar klaar voor bent. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Contact opnemen

Onze lesauto

Groen rijlessen? Bij Snelgeslaagd kies je voor milieuvriendelijke automaatlessen in onze elektrische Opel! 100% elektrisch rijden!