Wij leren je binnen
1 dag je theorie!

Motorrijbewijs halen

 

Motorrijbewijs halen in Nijmegen

Wil je graag je motorrijbewijs halen in Nijmegen? Dan ben je bij SnelGeslaagd aan het juiste adres. Bij ons werken ervaren rijinstructeurs die de motorrijlessen aanpassen aan jouw tempo. De lessen zijn dus compleet op maat, waardoor je op een snelle en veilige wijze je motorrijbewijs kunt halen.

Wil je snel het motorrijbewijs in handen hebben, vraag ons naar de mogelijkheden van een spoedcursus motorrijbewijs.

 

Onze pakketten en voorwaarden voor motorrijbewijs halen

Bij SnelGeslaagd leer je uitsluitend op de zware categorie motoren rijden. Je mag starten met de lessen als je minimaal 21 jaar oud bent. Vanaf 17 jaar mag je al op voor je theorie-examen. Meer informatie over het theorie-examen vind je op de website van het CBR of neem met ons contact op.

Wil je aan de slag voor je motorrijbewijs, dan kun je bij SnelGeslaagd kiezen uit meerdere mogelijkheden: pakketten, een spoedcursus motorrijbewijs, losse lessen en losse examens.

  • Startpakket
   6 x 60 min. motorrijlessen
   AVB examen + 60 min. voorrijden
   AVD examen + 60 min. voorrijden
   Praktijkexamen AVD: €245,-
   Totaal: €649,-

  • Pakket 8 lessen:
   8 lessen voor €385.-
  • Losse lessen
   Proefrijles: €50.-
   Losse lessen of vervolg lessen (60 min): €50,-
   Praktijkexamen AVB: €130,-
   Praktijkexamen AVD: €245,-
 • Spoedcursus motorrijbewijs

Vraag ons naar de mogelijkheden

Één motorrijles bij SnelGeslaagd duurt 45 minuten, de lessen worden verplicht in blokuren gereden (2×45 minuten).

Wil je starten met het nemen van motorrijlessen? Meld je dan direct aan voor een proefrijles!

Direct aanmelden

 

Motor theorie- en praktijkexamens

Je motorrijbewijs halen bestaat uit een aantal stappen.
1. Theorie examen behalen: voordat je mag beginnen aan het praktijkexamen moet je het certificaat van je theorie examen op zak hebben. Dit examen kun je via ons behalen.
2. Praktijkexamen AVB: het praktijkexamen bestaat uit 2 onderdelen. Het eerste onderdeel is het AVB examen, dit staat voor voertuigbeheersing. Tijdens dit examen worden er oefeningen uitgevoerd op een afgesloten terrein, zoals een groot parkeerterrein. Belangrijk is dat je in dit gedeelte laat zien hoe goed jouw controle over de motor is. Dit doe je door diverse maneuvers uit te voeren zoals slalommen, stapvoets rijden, achtjes rijden, noodstop etc.
3. Praktijkexamen AVD: als je AVB hebt behaald, mag je op voor AVD. Dit examen wordt afgenomen op de openbare weg. Bij dit onderdeel wordt bekeken of je op een veilige en verantwoorde wijze kunt deelnemen aan het verkeer.
4. Motorrijbewijs aanvragen: heb je alle onderdelen succesvol afgerond? Gefeliciteerd! Je kunt nu je motorrijbewijs aanvragen bij je gemeente.

Tijdens de motorrijlessen van SnelGeslaagd wordt je op een efficiënte wijze voorbereid op alle onderdelen van het praktijkexamen. Je start pas met het examen als jij er klaar voor bent en je instructeur ervan verzekerd is dat je alle onderdelen goed beheerst. Zo kun jij snel slagen!

 

Spoedcursus motorrijbewijs

Het is heel begrijpelijk dat je snel je motorrijbewijs wilt halen. Zeker als je al een mooie motor op het oog hebt en niet kunt wachten om hierop te touren. Bij SnelGeslaagd is het mogelijk een spoedcursus voor je motorrijbewijs te volgen. In een zo kort mogelijke tijd proberen onze instructeurs je klaar te stomen voor de examens. Uiteraard zorgen we ervoor dat de lessen veilig en verantwoord zijn en laten we je pas examen doen als we ervan overtuigd zijn dat je er klaar voor bent. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Klaar om je motorrijbewijs te halen? Contacteer ons voor je eerste motor proefles!
Contact opnemen