Wij leren je binnen
1 dag je theorie!

Motorrijlessen Nijmegen

Motorrijles Nijmegen

SnelGeslaagd biedt motorrijlessen Nijmegen aan. Motorrijles is maatwerk. Terwijl de één het rijden al snel onder de knie heeft, kan de ander nog moeite hebben met het voertuig onder controle te krijgen. De één is voorzichtiger terwijl de ander juist flink doorrijdt. Motorrijles vraagt daarom om een ervaren en flexibele rijinstructeur die je op jouw tempo veilig leert motor rijden. Snel je motor rijbewijs halen in Nijmegen, Arnhem en omstreken.

 

Voorwaarden

Bij SnelGeslaagd lessen we alleen op zware categorie motoren. De minimumleeftijd is 21 jaar (met code 80) en motor theorie behalen kan al vanaf 17 jaar. Meer informatie hierover is te vinden op de website van CBR of neem contact op.

SnelGeslaagd biedt je verschillende mogelijkheden voor motorrijlessen in Nijmegen:

 • Startpakket
  6 x 60 min. motorrijlessen
  AVB examen + 60 min. voorrijden
  AVD examen + 60 min. voorrijden
  Praktijkexamen AVD: €245,-
  Totaal: €649,-

 • Pakket 8 lessen:
  8 lessen voor €385.-
 • Losse lessen
  Proefrijles: €50.-
  Losse lessen of vervolg lessen (60 min): €50,-
  Praktijkexamen AVB: €130,-
  Praktijkexamen AVD: €245,-
  Motorrijlessen worden verplicht in blokuren gereden.

Één motorrijles bij SnelGeslaagd duurt 60 minuten!
Wil je starten met het nemen van motorrijlessen? Meld je dan direct aan voor een proefrijles!

Direct aanmelden

Motor rijbewijs halen

Ben jij klaar om je motor rijbewijs te halen? Het CBR is de instantie die het praktijkexamen afneemt. Je mag pas afrijden als je je theorie-examen gehaald hebt en een geldig theorie-certificaat hebt. Deze moet je, samen met een geldige legitimatie, een zelfreflectie formulier en de officiële uitnodiging voor je praktijkexamen meenemen.

Het praktijkexamen duurt in totaal ongeveer 55 minuten. De examinator van het CBR stelt je enkele vragen waarna de rit begint. Je rijdt zelfstandig naar een bepaalde bestemming waarbij de examinator let op onder andere je beheersing van de motor, je kijkgedrag, inhaalgedrag, in- en uitvoegen en je moet een aantal bijzondere verrichtingen uitvoeren. Direct na afloop krijg je te horen of je geslaagd bent.

Wil jij je motor rijbewijs halen? SnelGeslaagd.com bereidt je optimaal voor op het motor examen. Afrijden gebeurt pas als jij daar klaar voor bent. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Contact opnemen