Wij leren je binnen
1 dag je theorie!

Haal in één keer je theorie!

Snelgeslaagd is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals beschreven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
Snelgeslaagd
Spoorstraat 30 (bij Centraal Station Nijmegen)
6511 AH Nijmegen
024-3011000
06-59444500
info@snelgeslaagd.com
www.snelgeslaagd.com

Voor vragen en/of opmerking betreffende de privacyverklaring zijn we te bereiken via info@snelgeslaagd.com

Persoonsgegevens die wij verwerken

Snelgeslaagd zal je persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt noodzakelijk. Hieronder volgt een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken.

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Geboortedatum
  • Betaalgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • CV en Motivatiebrief
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld tijdens een gesprek, in correspondentie, via WhatsApp of telefonisch

Op basis van welke grondslag we gegevens verwerken

Wanneer je onze website bezoekt, bent je niet verplicht je persoonsgegevens met ons te delen. Snelgeslaagd verwerkt persoonsgegevens wanneer je gebruik maakt van onze diensten of omdat je deze bewust zelf aan ons verstrekt. Wij beperken het verzamelen enkel tot de gegevens die nodig zijn voor het uitvoeren van onze activiteiten. Hierbij verwerken we je gegevens op basis van de volgende doelen:

  • Voor het afhandelen van betalingen
  • Om je terug te kunnen bellen of mailen als je een contactformulier hebt ingevuld
  • Om contact op te nemen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Om je te informeren over wijzigingen van onze diensten
  • Om je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
  • Om eventueel sollicitaties te kunnen verwerken
  • Om te voldoen aan wettelijke verplichten

Gegevens delen met derden

Snelgeslaagd verstrekt alleen persoonsgegevens aan derden als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

We sluiten een verwerkersovereenkomst met bedrijven die voor ons gegevens verwerken. Zo zorgen we voor een vergelijkbaar niveau van beveiliging en vertrojeelijkheid. Snelgeslaagd blijft wel verantwoordelijk voor de verwerking van deze persoonsgegevens.

Cookies

Op www.snelgeslaagd.com worden functionele-, analytische- en advertentiecookies gebruikt. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op je computer, tablet of smartphone. De functionele cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en je gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld je voorkeursinstellingen. Ook gebruiken we analytische cookies van Google Analytics. Hiermee analyseren we het gedrag dat bezoekers vertonen op www.snelgeslaagd.com. Dit geeft ons de mogelijkheid om onze website te optimaliseren. Ten slotte gebruiken we advertentiecookies. Dit zijn cookies die het gebruik van websitebezoekers volgen over meerdere websites (tracking). Deze cookies worden geplaatst door derde partijen (bv. Google Analytics) en gebruiken we om gepersonaliseerde advertenties te kunnen tonen. Deze informatie wordt niet gekoppeld aan jou als persoon, maar enkel aan de cookie.

Je kunt je volledig afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Controle, aanpassing en verwijdering van je gegevens

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Ook heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dit betekent dat je een verzoek kunt doen om je persoonsgegevens waarover wij beschikken op te vragen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering of gegevensoverdraagbaarheid sturen naar info@snelgeslaagd.com. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij je om je identiteit te bewijzen. Dit kun je doen door een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Hierbij vragen we je om in deze kopie je pasfoto en burgerservicenummer (BSN) zwart te maken. Dit ter bescherming van je privacy. Snelgeslaagd zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op je verzoek reageren.

Je hebt tevens de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging

Snelgeslaagd neemt de bescherming van je gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als je de indruk hebt dat je gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@snelgeslaagd.com.

Verwijzende links naar andere websites

Onze website kan (hyper)links bevatten. Wanneer je hierop klikt verlaat je www.snelgeslaagd.com en ga je naar een andere website. Snelgeslaagd heeft geen zeggenschap over de websites van derden. Deze privacyverklaring is daarop dan ook niet van toepassing. Snelgeslaagd is niet verantwoordelijk voor de werking of inhoud van websites van derden.

Wijzigingen privacyverklaring

Deze privacyverklaring kan worden gewijzigd op basis van interne veranderingen of nieuwe wetgevingen. Raadpleeg deze pagina voor de meest recente versie.

Druk op het WhatsApp icoon om direct je vraag via WhatsApp te stellen!

Ook via WhatsApp bereikbaar!