Wij leren je  binnen
1 dag je theorie!

Haal in één dag je theorie!

Theorie in 1 dag

Wil jij je theorie in 1 dag halen? Dat kan wanneer je kiest voor een theorie dag van Snelgeslaagd. Wij stomen je namelijk klaar om je theorie in 1 dag te kunnen halen. Daarnaast regelen wij ook het vervoer naar het CBR, waar je het examen zal gaan afleggen. Wil je meer weten over hoe je bij ons je theorie in 1 dag kan halen? Neem dan gerust contact met ons op of meld je direct aan!

Theorie in 1 dag met snelgeslaagd

Wij bieden verschillende cursussen aan om snel te slagen voor je theorie examen. Het is dan ook mogelijk om je theorie in 1 dag met Snelgeslaagd te kunnen halen. Wij leren je op een persoonlijke en leuke manier wat je moet weten om te kunnen slagen voor het examen. Je slaagt voor het examen wanneer je:

  • 35 van de 40 vragen over regelgeving (30) en verkeersinzicht (10) goed beantwoorden
  • 13 van de 25 vragen over gevaarherkenning goed beantwoorden

Wij leren je dus alles om dus alles om je theorie binnen 1 dag te halen. Ga dus voor zeker en kies voor de theorielessen van ons. Zakken is namelijk zonde van je tijd en geld.

In 1 dag of rustig aan

Wij bieden je de mogelijkheid om binnen 1 dag je theorie te halen met onze turbocursus, je wordt dan binnen een dag helemaal klaargestoomd om het examen te kunnen halen. Ook word je door ons van en naar het CBR vervoerd, helemaal makkelijk dus. Wil je liever in een rustiger tempo lessen volgen? Dat is ook geen probleem, dan kan je voordelig een strippenkaart kopen om doordeweeks op woensdag en donderdag van 19:00 tot 21:00 lessen te volgen.

Meld je aan!

Waar wacht je nog op? Meld je aan om je theorie in 1 dag te halen met de theorielessen van Snelgeslaagd!

Contact opnemen

Druk op het WhatsApp icoon om direct je vraag via WhatsApp te stellen!

Ook via Whatsapp bereikbaar!