Wij leren je binnen
1 dag je theorie!

Haal in één keer je theorie!

Theorie examen Nijmegen

Wil je binnenkort het theorie examen in Nijmegen halen en wil je zeker zijn van een grote kans van slagen? Kies dan voor een theoriecursus van Snelgeslaagd. Wij stomen je helemaal klaar om het theorie examen in Nijmegen zeker te halen. Binnen een dag leer je op een leuke en gezellige manier alle theorie om het examen te halen. Waar wacht je dus nog op? Schrijf je in voor een theoriecursus van Snelgeslaagd!

Hoe ziet het theorie examen in Nijmegen eruit?

Het theorie examen in Nijmegen bestaat uit drie delen, hierbij krijg je 30 vragen over regelgeving, 10 vragen over verkeersinzicht en risico’s en 25 vragen over gevaarherkenning. Om te slagen voor het theorie examen moet je:

  • 35 van de 40 vragen over regelgeving (30) en verkeersinzicht (10) goed beantwoorden
  • 13 van de 25 vragen over gevaarherkenning goed beantwoorden

Het goed beantwoorden van de vragen kan lastiger zijn dan je in eerste instantie zou denken. Zeker omdat veel mensen zonder goede voorbereiding het theorie examen in Nijmegen in gaan. Dit is natuurlijk zonde van je tijd en geld, kies er dan ook voor om zeker te slagen door een theoriecursus bij Snelgeslaagd te volgen!

Snel je theorie

Wij zorgen ervoor dat je snel je theorie kunt halen, zeker wanneer je kiest voor onze theorielessen. Deze zijn doordweeks op 1 dag of op zaterdag en zondag van 13:00 tot 17:00 in Nijmegen. Tijdens deze dagen word je helemaal klaargestoomd om op de maandag erop direct theorie examen te kunnen doen.

Meld je aan!

Waar wacht je nog op? Meld je vandaag nog aan voor een theoriecursus bij Snelgeslaagd om er zeker van te zijn dat je het theorie examen in Nijmegen haalt!

Contact opnemen

Druk op het WhatsApp icoon om direct je vraag via WhatsApp te stellen!

Ook via WhatsApp bereikbaar!