Wij leren je binnen
1 dag je theorie!

Haal in één keer je theorie!

Theorie in een dag

Haal je theorie in een dag met de theorielessen van Snelgeslaagd! Wij stomen je binnen een dag helemaal klaar om het theorie examen met succes te behalen. Ook regelen we het vervoer van en naar het CBR waar je het examen zal gaan afleggen, helemaal makkelijk dus! Wil je meer weten hoe je je theorie in een dag kan halen bij ons of wil je je direct aanmelden? Neem dan gerust contact met ons op!

Theorie in een dag met snelgeslaagd

Bij ons is het mogelijk om in een dag je theorie te halen, maar we bieden ook nog andere cursussen aan om snel te kunnen slagen voor het theorie examen. Op een leuke en gezellige wijze leren we je alles wat nodig is om te kunnen slagen. Om te kunnen slagen moet je tijdens het examen minstens:

  • 35 van de 40 vragen over regelgeving (30) en verkeersinzicht (10) goed beantwoorden
  • 13 van de 25 vragen over gevaarherkenning goed beantwoorden

Wij leren je dus alles om dus alles om je theorie binnen een dag te halen. Ga dus voor zeker en kies voor de theorielessen van ons. Zakken is namelijk zonde van je tijd en geld.

In een dag of rustiger aan

Bij ons kan je gemakkelijk binnen een dag je theorie halen tijdens onze supersnelcursus. Ook word je door ons van en naar het CBR vervoerd, helemaal makkelijk dus. Wil je liever in een rustiger tempo lessen volgen? Dat is ook geen probleem, dan kan je voordelig een strippenkaart kopen om doordeweeks op woensdag en donderdag van 19:00 tot 21:00 lessen te volgen.

Meld je vandaag nog aan!

Wil je ook binnen een dag je theorie halen? Waar wacht je dan nog op? Meld je vandaag nog aan om je theorie in een dag te halen met de theorielessen van Snelgeslaagd!

Meld je aan

Druk op het WhatsApp icoon om direct je vraag via WhatsApp te stellen!

Ook via WhatsApp bereikbaar!