Wij leren je binnen
1 dag je theorie!

Haal in één keer je theorie!

Theoriecursus in een dag

Haal snel en gemakkelijk op een leuke en gezellige wijze je theorie door een theoriecursus in een dag van Snelgeslaagd! Wij leren je tijdens onze leuke en leerzame lessen alles wat je nodig hebt om gemakkelijk te kunnen slagen voor het theorie examen. Bij ons wordt het theorie examen namelijk een makkie! Meld je vandaag nog aan voor een theoriecursus in een dag!

Theoriecursus in een dag bij snelgeslaagd

Bij ons is het mogelijk om een theoriecursus in een dag te doen. Wij leren je binnen een dag alles wat je nodig hebt om te slagen. Daarnaast bieden we ook nog andere theoriecursussen aan voor wanneer je het misschien wat rustiger aan wilt doen. Tijdens al onze cursussen leren we je alles wat je nodig hebt om te kunnen slagen. Want om te kunnen slagen moet je minstens:

  • 35 van de 40 vragen over regelgeving (30) en verkeersinzicht (10) goed beantwoorden
  • 13 van de 25 vragen over gevaarherkenning goed beantwoorden

Zakken is zonde van je tijd en geld. Ga er dus voor om snel en zeker te slagen met een van onze theoriecursussen, bijvoorbeeld onze theoriecursus in een dag!

Cursus in een dag

Wij bieden de mogelijkheid om snel en gemakkelijk een theoriecursus te doen in een dag.

Meld je vandaag nog aan!

Wil je ook een theoriecursus in een dag volgen? Meld je dan vandaag nog aan om snel te kunnen slagen voor het theorie examen!

Meld je aan

Druk op het WhatsApp icoon om direct je vraag via WhatsApp te stellen!

Ook via WhatsApp bereikbaar!