Wij leren je binnen
1 dag je theorie!

Haal in één keer je theorie!

Turbocursus theorie

Snel je theorie-examen halen en zeker slagen? Maak dan gebruik van een turbocursus theorie van Snelgeslaagd. Tijdens deze turbocursus theorie word je in twee dagen helemaal klaargestoomd voor het theorie-examen. We leren je in deze twee dagen alles wat je moet weten om het examen te halen en daarna veilig aan het verkeer te kunnen deelnemen. Tijdens onze lessen gebruiken we geen boeken en hoef je geen aantekeningen te maken, we leren je echt alleen dat wat je nodig hebt om te slagen, op een persoonlijke wijze. Waar wacht je nog op? Meld je aan voor de turbocursus theorie!

Klaar voor het examen met de turbocursus theorie

Het theorie examen bestaat uit drie onderdelen, hierbij krijg je 30 vragen over regelgeving, 10 vragen over verkeersinzicht en risico’s en 25 vragen over gevaarherkenning. Om te slagen voor het theorie examen moet je minstens:

  • 35 van de 40 vragen over regelgeving (30) en verkeersinzicht (10) goed beantwoorden
  • 13 van de 25 vragen over gevaarherkenning goed beantwoorden

Goede voorbereiding is essentieel om te kunnen slagen en dingen als gevaarherkenning zijn moeilijk om te leren vanuit een standaard theorie boek. Zakken is zonde van je tijd en geld, kies dus voor een turbocursus theorie om snel en in een keer te kunnen slagen!

Turbocursus of rustiger aan?

Met onze turbocursus zorgen wij ervoor dat je snel je theorie kunt halen. De lessen zijn op zaterdag en zondag van 13:00 tot 17:00. Tijdens deze twee dagen word je helemaal klaargestoomd om op de maandag erop direct theorie examen te kunnen doen. Wil je liever in een rustiger tempo lessen volgen? Dat is ook geen probleem, dan kan je voordelig een strippenkaart kopen om doordeweeks op woensdag en donderdag van 19:00 tot 21:00 lessen te volgen.

Meld je vandaag nog aan!

Wil je dus snel en eenvoudig je theorie-examen halen? Kies dan voor een turbocursus theorie van Snelgeslaagd om in twee dagen klaar te zijn om je theorie te halen. Waar wacht je dus nog op? Meld je vandaag nog aan!

Contact opnemen

Druk op het WhatsApp icoon om direct je vraag via WhatsApp te stellen!

Ook via WhatsApp bereikbaar!