Wij leren je  binnen
1 dag je theorie!

Haal in één dag je theorie!

Veelgestelde vragen

Waar worden de lessen gegeven?

De cursus wordt gegeven in het kantoor van snelgeslaagd.com, dat zich bevindt aan de Vondelstraat 79, 6512-BD in Nijmegen.

  • Makkelijk te bereiken met openbaar vervoer
  • Op loopafstand van het centraal station Nijmegen
  • Catering aanwezig (je mag ook je eigen eten/drinken meenemen)

Wanneer worden de lessen gegeven?

Bekijk onze theorielesdata voor een actueel overzicht van de lessen.

Wat houden de avondlessen in? Zit er ook een examen inbegrepen bij de avondlessen?

De avondlessen worden 2 x in de week gegeven in avonduren, deze zijn bedoeld voor de mensen die meer aandacht nodig hebben bij het leren van de theorie. Bijvoorbeeld mensen die de Nederlandse taal niet zo goed beheersen of mensen met dyslexie. De tijden van deze cursussen kunnen wekelijks afwijken, bel van tevoren voor actuele informatie. Er zit geen examen bij inbegrepen.

Hoe kan ik me inschrijven?

Alle aanmeldingen lopen via onze vernieuwde site; www.snelgeslaagd.com. Na aanmelden ontvangt u direct een mailtje dat wij uw aanmelding in goede orde ontvangen hebben en binnen 24 uur wordt u gebeld om een definitieve cursusdatum af te spreken.

Hoe gaat de dagcursus in zijn werk?

De eerste cursusdag begint om 16:00u met een examengerichte theorietraining tot 21:00u. De tweede cursusdag begint om 8:00u tot 12:00u. Een half uur voor de start van het examen vertrekken we met de hele groep richting het CBR. Daarna kunnen we je feliciteren met het behalen van je theorie-bewijs.

LET OP! Zonder geldig identiteitsbewijs kun je geen examen doen.

Hoe gaat de weekendcursus in zijn werk?

De eerste cursusdag begint om 12:00u en duurt tot 18:00u, de tweede cursusdag begint om 12:00u tot 18:00u. De volgende dag herhalen we de stof vanaf 08:30u tot 11:00u. Daarna gaan we naar de CBR-locatie om het examen af te leggen, waarna we je kunnen feliciteren met het behalen van je theorie-bewijs.

LET OP! Zonder geldig identiteitsbewijs kun je geen examen doen.

Wat is de kans dat ik slaag voor mijn theorie-examen?

De kans dat je in één keer slaagt voor je theorie-examen is afhankelijk van een aantal factoren. Aanvangsniveau, concentratie, spanning en goed opletten in de les spelen hierbij een belangrijke rol. Na het volgen van een cursus bij snelgeslaagd.com zien we dat 80% van de cursisten de eerste keer slaagt voor zijn of haar examen.

Gezakt?

Mocht je de eerste keer niet slagen dan krijg je van ons de tweede cursus gratis. Het examen moet je dan zelf betalen en die kun je plannen op www.mijn.cbr.nl. Zorg ervoor dat het examen zo kort mogelijk na je tweede cursus wordt gepland. Liefst in dezelfde middag en anders in dezelfde week zodat je slagingskans zo hoog mogelijk is. Als wij een examen regelen dat aansluit op je dagcursus dan betaal je ons € 31,- (CBR examen) + € 39,- (reserveringskosten+Vervoer naar CBR), totaal € 70,- (deze optie is beperkt beschikbaar).

Kan ik mijn afspraak nog afzeggen?

Als het examen is betaald en gereserveerd is afzeggen NIET meer mogelijk. Je mag de afspraak eenmaal 4 dagen voor de cursus verzetten, aanmeldingen binnen vier dagen kunnen niet worden verzet. De tweede keer verzetten kost je €50,- (+€99). Bij het niet opkomen dagen ongeacht reden of een niet tijdige afzegging zal het hele bedrag in rekening worden gebracht.

Kan ik bij jullie ook praktijklessen volgen?

Dat is zeker mogelijk. Wij werken met meerdere kwaliteitsrijscholen samen waardoor we geen wachttijden kennen. Je kunt dus heel snel je rijbewijs halen. Bovendien staan er leuke aanbiedingen op je te wachten bij de praktijkopleiding, omdat jij je theorie bij ons hebt gehaald.

Druk op het WhatsApp icoon om direct je vraag via WhatsApp te stellen!

Ook via Whatsapp bereikbaar!