Wij leren je binnen
1 dag je theorie!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Waar worden de theorielessen gegeven?
De theoriecursus wordt gegeven in het kantoor van SnelGeslaagd, dat zich bevindt aan Kronenburgersingel 1a, 6511AL Nijmegen. Makkelijk te bereiken met openbaar vervoer en op loopafstand van het centraal station Nijmegen. Catering is aanwezig (je mag ook je eigen eten/drinken meenemen).

Locatie SnelGeslaagd

Wanneer worden de theorielessen gegeven?
Bekijk onze theorieles data voor een actueel overzicht van de theorielessen.

Hoe kan ik me inschrijven?
Alle aanmeldingen lopen via onze vernieuwde site; www.snelgeslaagd.com. Na aanmelden ontvangt u direct een mailtje dat wij uw aanmelding in goede orde ontvangen hebben en binnen 24 uur wordt u gebeld om een definitieve cursusdatum af te spreken.

Hoe gaat de 1daagse Supersnelcursus Theorie in zijn werk?
De Supersnelcursus vindt plaats op één doordeweekse dag. Van 7:00 tot 15:00 krijg je examengerichte theorietraining. Hierna volg je het direct het theorie-examen.  De 1daagse Supersnelcursus kost €100,-. Hierbij zit de CBR examentraining bij inbegrepen. Niet inbegrepen: het theorie examen (€50,-) en vervoer naar het CBR (€20). Vervoer naar het CBR is momenteel niet mogelijk ivm het coronavirus.

LET OP! Zonder geldig identiteitsbewijs kun je geen examen doen.

Wat is de kans dat ik slaag voor mijn theorie-examen?
De kans dat je in één keer slaagt voor je theorie-examen is afhankelijk van een aantal factoren. Aanvangsniveau, concentratie, spanning en goed opletten in de les spelen hierbij een belangrijke rol. Na het volgen van een cursus bij snelgeslaagd.com zien we dat 80% van de cursisten de eerste keer slaagt voor zijn of haar examen.

Kan ik mijn afspraak/ theoriecursus nog afzeggen?
Als het examen is betaald en gereserveerd is afzeggen niet meer mogelijk. Het is ook niet mogelijk om de afspraak te verzetten. Bij het niet opkomen dagen ongeacht reden of een niet tijdige afzegging zal het hele bedrag in rekening worden gebracht. Bij afname van een pakket wordt het bedrag niet gerestitueerd.

Kan ik bij jullie ook praktijklessen volgen?
Dat is zeker mogelijk. Wij werken met meerdere kwaliteitsrijscholen samen waardoor we geen wachttijden kennen. Je kunt dus heel snel je rijbewijs halen. Bovendien staan er leuke aanbiedingen op je te wachten bij de praktijkopleiding, omdat jij je theorie bij ons hebt gehaald.

Druk op het WhatsApp icoon om direct je vraag via WhatsApp te stellen!

Ook via WhatsApp bereikbaar!