Wij leren je binnen
1 dag je theorie!

Faalangst rijlessen omgeving Nijmegen en Arnhem

Faalangst rijlessen

Wil je graag je rijbewijs halen maar zit die vervelende faalangst je in de weg? Niets is zo vervelend als faalangst voor je rijexamen. Je blokkeert, klapt dicht, je hart gaat te keer. Je bent zeker niet de enige. SnelGeslaagd.com biedt faalangst rijlessen in omgeving Nijmegen en Arnhem aan.

Onze ervaren instructeurs zorgen er voor dat jij op een ontspannen manier leert autorijden door middel van een geduldige en persoonsgerichte begeleiding. Op deze manier krijg jij zowel de auto als de zenuwen geheel onder controle. Onze faalangst rijlessen zijn stapsgewijs opgebouwd zodat je duidelijk weet waar je aan toe bent. Maar ook wat je nog moet leren.
Wanneer je faalangst rijlessen hebt gevolgd kan je de lessen afronden met een faalangst rijexamen. Bij dit examen krijg je een examen dat langer duurt dan een ‘reguliere’ examen. De examinator is speciaal getraind om om te gaan met leerlingen die last hebben van faalangst.

Wil je meer informatie over de faalangst rijlessen of het faalangst examen? Neem vrijblijvend contact op of meld je aan voor een gratis proefles bij SnelGeslaagd.com. SnelGeslaagd.com biedt je verschillende mogelijkheden voor faalangst praktijklessen:

 • Pakket Smart:
  10 rijlessen + praktijkexamen voor €730,-
 • Pakket Vlot:
  20 rijlessen + praktijkexamen + 1 GRATIS rijles voor €1.180,-
 • Pakket Basis:
  30 rijlessen + praktijkexamen + 1 GRATIS rijles voor €1.610,-
 • Pakket Basis XL:
  30 rijlessen + praktijkexamen + t1 tussentijdse toets + 1 GRATIS rijles voor €1.860,-
 • Pakket Relax:
  40 rijlessen + praktijkexamen + 1 GRATIS rijles voor €2.020,-
 • Pakket Pleister:
  6 rijlessen + praktijkherexamen voor €530,-
 • Praktijkexamen: €260,-
 • Faalangst examen: €300,-
 • Bnor praktijkexamen: €290,-
 • Losse rijles: €48,-

Termijnbetaling mogelijk*

Één rijles bij SnelGeslaagd duurt 60 minuten!

Voor faalangst rijlessen betaal je eenmalig €50,- extra voor je examen. Bij alle pakketten kun jij je pakket uitbreiden met 10 lessen voor €470,- en 5 lessen voor €235,-

Wil je starten met het nemen van faalangst autorijlessen? Meld je dan direct aan voor een proefrijles!

Direct aanmelden

Faalangst examen

Het CBR is de instantie die het praktijkexamen voor faalangst afneemt. Je mag pas afrijden als je je theorie-examen gehaald hebt en een geldig theorie-certificaat hebt. Deze moet je, samen met een geldige legitimatie, een zelfreflectieformulier en de officiële uitnodiging voor je praktijkexamen meenemen.

Het praktijkexamen duurt in totaal ongeveer 55 minuten. De examinator van het CBR stelt je enkele vragen waarna de rit begint. Je rijdt zelfstandig naar een bepaalde bestemming waarbij de examinator let op onder andere je beheersing van de auto, je kijkgedrag, inhaalgedrag, in- en uitvoegen en je moet een aantal bijzondere verrichtingen uitvoeren. Direct na afloop krijg je te horen of je geslaagd bent.

SnelGeslaagd.com bereidt je optimaal voor op het faalangst praktijkexamen. Afrijden gebeurt pas als jij daar klaar voor bent en in jouw tempo. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Gezakt voor het faalangst praktijkexamen?
Geen probleem! Wij helpen je bij het halen van het faalangst herexamen! Voor €295,-krijg je het herexamen bij CBR en de huur van de auto.

Contact opnemen